VM

Nu har VM dragit igång och idag har jag bara kollat på matcherna som spelades idag efter jobbet. Det får mig att direkt längta tillbaka till fotbollsplanen. Men nu är den enda träningen jag utövar är att springa i mellan olika rum på avdelningen och gymmet. Men igår fick jag jättekonstiga dommningar i underarmen helt spontant, men misstänker att det har just med träningen att göra och att en nerv har kommit i kläm.

Men imorrn är det dags för lite träning igen, det är verkligen så mycket lättare och roligare att komma iväg när man väl har kommit igång med regelbunden träning. Det blir inte jobbigt längre utan snarare tvärtom.

Monday

Idag har jag varit igång, efter jobbet åkte jag till gymmet och körde ett långt pass och nu har jag precis kommit hem. Imorrn börjar jag klockan 7 igen, sedan väntar en ledig dag innan långpassen på jobbet börjar, särskilt då helgen där det blir 7-20 och 7-21. Nästa vecka blir det lite bättre dock.

Men det är nice att jag börjar märka av träningen mer, har blivit både piggare och har bättre hållning. Sen får man en chans att få ut allt, kommer man dit smått irriterad över något går man i alla fall inte därifrån i samma känsla.

Trött!

Perfekt dag att ha en lugn innesittar dag med Dexter avsnitt. När jag kom hem från jobbet igår var jag hur trött som helst efter att bara ha fått några timmar sömn per natt dom senaste dagarna, att efter lite midsommarmat och en martini somnade ganska omgående.

Men jag ska kolla hur gymmet har öppet i helgen, så blir väl en avstickare dit i alla fall. Sen blir det mest jobb nästa vecka inklusive hela helgen.

Nice & Monaco

Helgen i Nice och Monaco var hur bra som helst, och fick till och med lite solbränna under tiden! Hoppas den inte försvinner direkt vilket jag tror, när man landade i Sverige igen så var det lite kallt och idag har det mest regnat.

Jag skippade sömnen helt och hållet den natten vi åkte, och efter en promenad och middag ute i Nice var det bara sömn som gällde. En dag spenderades också som sagt i Monaco, som måste vara det renaste stället jag har varit i för att inte tala om lyxig. Sen blev det lite shopping också, mycket välbehövt kan jag säga. Men nu behöver jag leva lite snålt och spara lite, men blir nog förhoppningsvis inte så svårt då jobbet börjar imorrn och matte behöver pluggas på fritiden.

 


Sommarlov!

I fredags hade vi det sista för terminen, vilket var ett examinationsseminarium i omvårdnadsteorier som jag tycker var dåligt upplagt. Men nu är det hur som helst avslutat, och den 1:a terminen på sjuksköterskeprogrammet på Sophiahemmet är nu klar! Så nu har man 30 högskolepoäng klara.

Nu är det lite ledighet som gäller, och på fredag sitter jag på planet till Nice och lämnar Sverige en stund innan jag börjar jobba nästa onsdag. Idag bokade jag även biljetten till London, där jag och delar av det gamla aupairgänget ska härja i en vecka. Sen är jag ledig hela augusti innan skolan början den 25:e, men lite matte ska jag dock hinna med, för jag vill att läkemedelsberäkningen ska gå så smidigt som möjligt och matte är inte min starka sida.

Ska nog ta och samla in allt jag behöver till det redan ikväll, för när jag jobbar vet jag inte hur mycket jag egentligen kommer hinna med, speciellt inte då jag vill hålla upp träningen så mycket som möjligt.

Lördag

Nu är det bara en vecka kvar i skolan! Det har ändå gått ganska fort det här. Sen är det lite ledighet som väntar och om två veckor åker vi till Nice för lite semester. Men sen börjar jobbet, men hoppas jag hinner åka upp till norrland en sväng innan dess.

Men ikväll bär det ut igen, puben på skolan igår var inte mycket party och det var inte många som kom, så då får man ta igen det ikväll helt enkelt!

torsdag

Det har varit lite fram och tillbaka med saker denna vecka, men igår var rolig! Det var länge, länge sen jag var ute ordentligt. Efter en cosmopolitan på Bauer blev det Lobby där vi stannade resten av kvällen, och dansade- och jag ramlade inte! Jag är inte alls bra på att dansa utan brukar lägga krokben på mig själv ibland haha.

Idag är det mest slappande som gäller, men även ett ordentligt gympass. Måste ha lite balans därimellan, för imorrn är det PUB på skolan.