1 vecka kvar!

Sommarn bara försvinner iväg utan att man hinner med allt man planerat att göra. Jag har mest jobbat och nu har jag en vecka kvar att arbeta! Nästa fredag är sista dagen för sommarvikariatet och på lördag flyger jag till London en vecka för semester med delar av gänget. Jag hoppas lönen blir bra så jag har råd med lite shopping där också. Men annars blir det fullt upp med jobb tills dess, och hela helgen kommer i princip spenderas där.

Kan heller knappast "wrap my head around" faktumet att det snart är augusti redan! Och allt plugg man skulle ha kommit någonstans med ligger fortfarande orört i en hög i rummet. Men det får åtgärdas efter semestern.

Nu har jag lite filmkväll, 127 timmar har avverkats och härnäst följer The Social Network. Får hoppas den är något att ha...

Midnight snack

Jobbig dag på olika sätt, men måste jobba på att varva ner när jag väl kommer hem. Annars får man aldrig någon ro! Men oftast brukar det funka bra, men inte idag. Längtar nästan tillbaka till pluggvardagen, även om semester skulle behövas right about now.

Men nu blir det hemkört från vegabaren, har lite sovmorgon imorrn så då kan man stanna uppe lite!

Freeedag

Tiden rinner iväg, har jobbat mycket denna vecka men är äntligen ledig lite i helgen! Nu ska det sovas, ätas, kolla vm matchen och lite till. Ganska lagom, sen jobbar jag bara fyra dagar nästa vecka också. Men man är helt slut när man kommer hem men jag har svårt att varva ner mentalt så sömnen blir lidande.

Sen läste jag lite om vårdskandalen, och vilka PUCKON det finns i vården, tyvärr. Det är helt ofattbart i mina ögon hur man kan behandla människor på det sättet som dom gjorde. Jag förstår det inte, det finns ingen ursäkt överhuvudtaget för det dom gjort och borde aldrig tillåtas tillbaka till sina vårdjobb.

SUCK

Riktigt jobbig dag idag. En sån man bara vill sova ifrån, med en lång sovmorgon. Men så blir det inte, jobbar 7-21 imorrn. Dagen började helt ok, och så vann ju Sverige mot Nordkorea i fotbollen, men sen gick det utför och mitt humör är långt ifrån bra. Att man sedan är helt slut gör inte saken bättre heller.

Nu skulle man egentligen behöva en genomkörare på gymmet, då skulle i alla fall irritationen släppa.