And i missed it...

Faaan, ibland är man ju på helt fel plats vid rätt tillfälle. Zlatan var under eftermiddagen på ett café bara runt hörnet där min syrra bor på Östermalm, där hon också tog tillfället i akt och fick ett foto med honom. That could of been me!! Och här satt jag hemma och slöade... Craaap.

Jag får väl vänta tills på fredag helt enkelt som alla andra, då Sverige spelar på kvällen.

Sommaren är slut

Idag har man i alla fall lyckats vara lite produktiv, jag städade hela lägenheten och sedan blev det en springtur i skogen. Försäkring är också fixad inför resan och internationellt körkort är på gång. Efter helgen ska jag också fixa med lite annat som kan vara bra tills jag åker, som att växla pengar och se över packningen och skriva ut det buddy pass jag fått till flyget.

Annars har jag bara tittat mer på True Blood, och lite lustigt att det är en del svenska där också- fast dom flesta med ganska start accent, förutom Skarsgård då såklart.

Imorrn blir det upp och jobba också hela dagen och blir det väl något annat på kvällen också.

Men nu åter till True Blood innan jag lägger mig!



"Bill" & "Sookie"

I wanna do bad things with you

I brist på annat att göra och en långdragen förkylning började jag kolla på True Blood igår och det har blivit en hel del avsnitt sedan dess. Lite annorlunda än Twilight kan man ju säga haha. Det blev lite mer shopping idag också, men nu blir det inget mer förrän jag är i staterna har jag bestämt, någon måtta får det allt vara.

Måste upp i tid imorrn också, ska ha en tidig skype date med Lexie och senare under kvällen blir det utgång med Carro. Men nu ska jag återgå till ett nytt avsnitt av True Blood!

Shopping spree

Idag har jag shoppat alldeles för mycket, men å andra sidan behövde jag lite nya grejer. Jag letar dock fortfarande efter ett par skor, men jag får se om det blir ett par innan jag åker eller inte. I veckan planerar jag också att skaffa ett nytt internationellt körkort, som kan komma väl till hands när jag är tillbaka i Maryland igen. Värdfamiljen mailade mig också nyligen, nu planerar dom att istället flytta till Kalifornien efter att värdp är klar i Jacksonville, FL.

Sen måste jag börja fundera över packningen som denna gång kommer bli så minimal som möjligt, ska köra en test run senare för att få det klart.

More pics

Jag dras fortfarande med förkylningen vilket börjar göra mig galen. Men å andra sidan har jag haft tid till att rita lite mer, så det har blivit en del porträtt. Jag ska försöka göra en del till så jag har som en egen liten portfölj med sådant. För mig finns det verkligen inget mer avslappnande än att sitta och rita och lyssna på musik, så jag tror nog det blir en till ikväll!





3 weeks to go

Snart bär det ju faktiskt av till staterna igen. Men det känns typ som att åka till Norrland eller något, vilket är synd då jag innan kunde vara helt uppspelt i månader innan jag skulle till USA. Men det börjar väl en dag innan istället kanske. Jag saknar verkligen New York & DC! Några av dom bästa ställena som finns!

Är det fredag?

Vaknade upp imorse av att telefonen ringde, och det roliga är att jag i många fall kan svara och låta vaken medans jag i själva verket bara pratar i sömnen. Så är det jobbet måste jag upprepa tiderna jag ska jobba 100 gånger och skriva ner. Så ikväll blir det jobb, och imorgon lika så.

Så nu ska jag ta mig upp till apoteket och införskaffa mig alvedon och nässpray. Det låter ju så illa när man e så däbbt.


En sån här hade suttit riktigt fint just nu!

As lazy as they come

Idag har jag slappat till ordentligt när jag egentligen skulle ut och springa och i alla fall försöka vara lite produktiv. Men sånna dagar behöver man väl också antar jag. Däremot planerar jag att ta upp målandet/ritandet igen nu när jag har ledigt, och kanske till och med börja med scrapbooken som är waaay overdue. Jag köpte en massa saker på Target förra hösten, men började knappt med det.

Anyways, nu måste jag återgå till slappandet!

Måste sätta igång!

Nej nu måste jag verkligen sätta igång med löpträningen igen, det är ju galet hur bekväm man blir efter ett tag. I ju för sig springer man omkring en del på jobbet, men med alla cheeseburgare däremellan funkar det ju inte så bra. Jag har hittils använt mina löparskor pinsamt sällan denna sommar, men det ska det blir ändring på nu!




Ipoden full med låtar är ju också ett måste under löprundan!

Germany

Den senaste veckan har jag jobbat extra en hel del så det blir bra med pengar sedan i slutet av veckan. Har dock varit så trött då jag inte har jobbat att jag inte har tagit mig till att skriva.

Men för vecka sedan var jag som sagt i Tyskland och hälsade på Katrin, som var au pair samtidigt som mig i Portland första året. Så det bar av till Saarbrucken via Frankfurt där det bla blev shopping, vattenpipa och utgångar. Jag försökte också hänga med i tyskan, i ju med att många av hennes vänner inte kunde mycket engelska.

En dag åkte vi också till Forbach i Frankrike och gick runt lite. Mycket mer än så hann vi inte med den gången, sen bar det tillbaka till Stockholm och till Carro som också var med i Tyskland och fira hennes b-day.



I Saarlouis:



 

Back

Igår kom jag hem från Tyskland igen, och jag har haft fullt upp med att, ja...chilla. Men imorrn ska jag ta och skriva lite om min lilla trip till Deutschland. Jag ska jobba lite också denna vecka, blev inringd för två pass vilket är bra då jag spenderade mer än räknat i Tyskland.

Men nu måste jag sova, ska upp tidigt!

Flyg till USA fixat

Nu har jag varit vaken en stund igen, och ska snart dra iväg till cityterminalen. Fick också ett mail med ett buddy pass för min flygresa till USA. Så den 10 september åker jag från Arlanda till JFK, och därifrån till DC via La Guardia flygplats. Känns skönt att ha det fixat nu, det är så mycket lättare att planera med ett specifikt datum för avresa.


Så nu ska jag bara fixa lite nya låtar till ipoden, sen drar jag väg till Deutschland.

Having a bad day

Vissa dagar är verkligen hopplösa, som denna dag har varit för mig utan någon egentlig orsak sådär som jag kan sätta fingret på. Bara en dålig dag där allt känns fel.

Men något som heller inte gör det bättre är att jag har börjat få mer problem med min handled. Nu gör det ont bara jag rör den överhuvudtaget, till och med när jag bara trycker svagt på tagenterna. Ju längre jag har jobbat, desto värre har det blivit och det är riktigt ömt runt cystan. Jag hade hoppats att den skulle försvinna spontant men nu ska jag ta och kontakta läkaren, för så här kan jag inte ha det.

Idag var också sista dagen på jobbet, och jag tycker ändå att vikariatet gick rätt fort förbi till skillnad från föregående somrar då jag har haft samma jobb.

Nej nu ska jag ta en nap, måste röra mig mot flygbussen redan vid 1.40 i natt!

All things comes to an end

Ja den här veckan har minsann inte varit så händelselös, men utgången får man hoppas blir bra. Igår var jag bla ute på söder med Nahla och hennes amnesty kompisar, och idag tog jag en riktigt långpromenad och har städat och gjort iordning hemma. Jag har också varit så distraherad under sommaren av olika anledningar, så det var skönt o gå och rensa huvudet lite.

Jag känner verkligen för att dra från Stockholm en stund och hänga med vänner ett tag, så Tyskland resan kommer med en bra timing. Planerade lite med Katrin och Carro på det spontana skypesnacket ikväll så snart ska det bli german beer, kroghäng, shopping och roadtrip till Frankrike!