Tydligen så kan man resa i tiden

          
Skulle komma bra till hands ibland...

Reality hits you hard, bro

De senaste dagarna har jag legat nerbäddad med en dunderförkylning som tagit flera sinnen i beslag, syn, hörsel, smak, lukt, så istället för att göra klart min hemtenta har jag kört med ett How I Met Your Mother maraton. Sen lovade jag visst att jobba på söndag mitt i förklylningsyran. Hmm, kanske borde låta bli att svara i telefon när man inte är helt med?

Men snart har väl även det passerat, och hela 2011 också. Men jag ser fram emot det nya året, året då tandställningen åker av! FINALLY!!!

Sen har jag skrattat mycket åt det här också...

Suck

Vanligtvis vid arbeten som ska skrivas och lämnas in inom en viss tid så har jag ibland lite svårt att sätta mig ner och starta upp det hela. När jag väl har börjat så rullar det på i full fart och strax efter det redo att lämnas in. Nu står det HELT STILL. Det är helt hopplöst och min inställning till det hela gör det inte lättare, för det är nämligen så otroligt tråkigt och när jag sitter och läser i böckerna kommer jag på mig själv med att tänka på hur tråkigt det är. Men det är inte ett dugg synd om mig, det är två ynka sidor som jag ska fixa ihop och en är redan klar. Så det ska ju inte vara så svårt. Vanligtvis om det är något jag är mindre intresserad av brukar jag ändå kunna koppla bort det och läsa vidare. Men idag har jag mest bara tittat på musikhjälpen hela dagen.


Nej, imorrn är det mutor som hjälper och mycket kaffe på det.